Kapcsolatfelvétel a Babával

Kapcsolatfelvétel a Babával

Szeretnéd megismerni Pocaklakódat, már a születése előtt?
„Beszélni” Vele?
Már most megismerni igényeit, félelmeit, vágyait, vagy „csak” közelebb kerülni Hozzá?
Itt a lehetőség, hogy felvedd vele a kapcsolatot!
Nagyon sok kutatás, és saját terápiás tapasztalatom is alátámasztja, hogy a Baba a pocakban az Anyukától, és a külvilágból érkező érzelmeket, félelmeket, pozitív és negatív hatásokat érzékeli.
Pocaklakóval folytatott beszélgetések elősegítik, hogy fejlesszük a Baba ősbizalmát!
Mindannyian valamilyen megoldandó feladattal érkezünk erre a világra, tanulni szeretnénk az esetleges hibáinkból, fejlődni akarunk! Mikor a lélek kiválasztja a számára ideális szülőket, ezzel a céllal ölt ismét fizikai testet! A Magzat már a fogantatástól kezdve teljes érzékeléssel és tudattal rendelkezik! Az elején még nem fizikai, hanem érzelmi szinten. Minden megszületett gondolat, érzelem eljut hozzá. Ezért nagyon fontos, hogy „megbeszéljünk” Vele mindent, segítsük, hogy bizalommal érkezhessen erre a világra! Teljesen természetes, ha a szülőkben esetleg félelmek lakoznak, akár az új és ismeretlen szereppel kapcsolatban, akár a mindennapi életükben előforduló nehézségek miatt. Az a fontos, érezze, hogy ezeken dolgozunk, hiszünk a pozitív végkifejletben, hogy megoldásokat találunk az adott szituációra.
Vezetett meditáció segítségével, a tanfolyam során megtanulsz „kiépíteni” egy olyan szeretettel teli információs-kommunikációs csatornát, amelyen keresztül beszélni tudtok.

Elérhetőségeim:

Németh Viki

06 30/820-6702

info@kinezlelek.hu

Budapest, XVII. kerület

Üzenetküldés: