Németh Viki

Élet filozófiám:

„Ami bent, az kint”

Amilyen félelmek vannak bennünk, olyan helyzeteket, embereket vonzunk be az életünkbe. Vagy amit nem szeretünk magunkban azt jó mélyre elássuk, de szembeköszönhet egy másik ember jellemében. A bennünk rejlő félelmek felismerésével és feloldásával megváltozik az energiánk, a jelenben élhetünk, és szabadon haladhatunk a vágyaink és céljaink felé.

Németh Viki

vagyok, 1973-ban, Budapesten születtem, és két  csodálatos gyermekem van.
Már gyermekkoromban is erőteljes volt az intuícióm, empátiás készségem, de tudatosan nem „használtam”. Másodszülött gyermekem halála után, a miértek keresése során indultam el az önismeret ösvényén, és képezni kezdtem magamat.

Az önismeret és az igazság fonalát követve a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben tanultam (2004-2007-ig), majd Bach-virágterapeuta lettem (2007). Rengeteg elméleti és gyakorlati tudást szereztem a tanfolyamokon, de még hiányérzetem maradt! Természetgyógyászati vizsgám (2008) után rátaláltam a kineziológiára, ezzel egy olyan módszert kaptam a kezembe, amivel nagyon könnyen megtalálható egy adott probléma gyökere, tartós hatást lehet vele elérni, gyógyítja a testet-lelket-érzelmeket.2009-ben a kineziológia Touch For Healt ágából tettem sikeres vizsgát.

A kineziológiai kezelések során az eddig tanult módszereket vegyesen alkalmazom, a problémától és az egyéntől függően / kineziológiai tesztelés, meditatív oldás, Bach virágterápia/.

Elérhetőségeim:

Németh Viki

06 30/820-6702

info@kinezlelek.hu

Budapest, XVII. kerület

Üzenetküldés: